Apr 8, 2015, 9:01 PM

С дъх на море 

  Poetry » Phylosophy
730 0 0

В морето на моето утре

аз виждам как фарът блести.

Показва ми вярна посока,

посочва ми тихи води.


Луната красиво огрява 

най-тъмните морски вълни.

Тя заедно с фара нашепва

най-смелите морски мечти.


Морето красиво сияе 

и нежно нашепва ми днес

за острови с палми и слънце,

за гъсти хавайски гори...

Спокойствие лъха към мене

и идват прекрасните дни.

© Драгомира-мира All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??