В морето на моето утре
аз виждам как фарът блести.
Показва ми вярна посока,
посочва ми тихи води.
Луната красиво огрява
най-тъмните морски вълни.
Тя заедно с фара нашепва
най-смелите морски мечти.
Морето красиво сияе
и нежно нашепва ми днес
за острови с палми и слънце,
за гъсти хавайски гори...
Спокойствие лъха към мене
и идват прекрасните дни.
© Драгомира-мира Todos los derechos reservados