May 17, 2014, 12:09 AM

С мен се излекувай 

  Poetry
393 0 1

Ако мъката ти в щастие превърна,

студа в мигом разтопя,

ти отново ще застанеш

пред мен красива и сама.

 

Огъня в ръцете ти ако поема,

вече ти не ще се изгориш,

няма вече мраз и зима

в твоята душа красива.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Толкова много нежност, обич и топлина ме обля!!Докосна ми душата!!БРАВО!!
Random works
: ??:??