17 may 2014, 0:09

С мен се излекувай 

  Poesía
395 0 1

Ако мъката ти в щастие превърна,

студа в мигом разтопя,

ти отново ще застанеш

пред мен красива и сама.

 

Огъня в ръцете ти ако поема,

вече ти не ще се изгориш,

няма вече мраз и зима

в твоята душа красива.

© Никола Диманов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Толкова много нежност, обич и топлина ме обля!!Докосна ми душата!!БРАВО!!
Propuestas
: ??:??