Nov 8, 2011, 1:55 PM

С теб... 

  Poetry » Love
610 0 0

                      С теб

когато погледна в твоите очи
зная гледам към звезди
когато нежен дъжд зазвъни
зная смехът ти звъни до мен

когато се усмихнеш зная
светът става по-добър
когато ме прегърнеш
зная душата ми ще стоплиш

когато топъл вятър погали лицето
ми зная това са кадифените ти коси
когато тихо навън вали
зная тъжна си ти

ала и в тоз час знай че
частица от теб в мен гори
когато от съня си избягала
знай някой теб сънува

© Венцислав Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??