С теб
когато погледна в твоите очи
зная гледам към звезди
когато нежен дъжд зазвъни
зная смехът ти звъни до мен
когато се усмихнеш зная
светът става по-добър
когато ме прегърнеш
зная душата ми ще стоплиш
когато топъл вятър погали лицето
ми зная това са кадифените ти коси
когато тихо навън вали
зная тъжна си ти
ала и в тоз час знай че
частица от теб в мен гори
когато от съня си избягала
знай някой теб сънува
© Венцислав Трифонов Все права защищены