Да бъда с теб до сетния си час...
Да бъда с тебе пролет, лято, есен, зима...
Да бъда с теб във пек, във студ и мраз...
Да бъда с тебе, докато света го има...
Ти единствен си във моето сърце!
Душата си на теб съм подарила!
И знам - дори смъртта не може да ни раздели,
защото и във следващия си живот ще те намеря, за да те обичам!
© Юлиана Цекова All rights reserved.