Малка къща в планината
и с пътека към света.
А край нея е гората,
горе – сини небеса.
И отсреща водопада -
пее бистрата вода.
Двор с цветя и без ограда
и… прегръдка с топлина.
Ех, че хубаво мечтая,
а пък и защо ли не?
Виж, отсреща птица бяла -
тя към нас лети с криле!
Някой казва: „Няма време“.
Той не е от моя свят!
Още миг дори да вземем.
Днес! Със вкус на шоколад.
© Ани Иванова All rights reserved.