Jan 16, 2013, 12:58 AM

С влак сред звездите 

  Poetry » Other
977 0 6

В гара "Междузвездна поляна",
на перон, обграден от комети,
чака влак девойка засмяна,
в очите ù звезден прах свети.

 

На устните ù луна е спряла,
билета е хванала с лъчите.
От какво ли е така засияла -
сякаш целият свят я обича.

 

Но светът е толкова далече
от гара "Междузвездна поляна".
А девойката на един се обрече
и него чака - мила, засмяна...

© Морско конче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??