Сълзи ще рукнат от очите.
Кръв ще капе от сърцето,
ако без теб трябва да живея.
Без теб няма смисъл в живота,
щом няма да се взирам в очите,
няма да съм в сърцето,
сам ако живея
и се боря с живота.
За това те моля -
дай ми своята любов!
За да мога да живея.
© Драгомир Костадинов All rights reserved.