25 нояб. 2009 г., 18:07

Сам ако живея 

  Поэзия » Любовная
446 0 1

Сълзи ще рукнат от очите.

Кръв ще капе от сърцето,

ако без теб трябва да живея.

Без теб няма смисъл в живота,

щом няма да се взирам в очите,

няма да съм в сърцето,

сам ако живея

и се боря с живота.

За това те моля -

дай ми своята любов!

За да мога да живея.

© Драгомир Костадинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Ми с това се различаваме хората от животните , че живота има смисъл когато е споделен....
Предложения
: ??:??