May 15, 2018, 3:22 PM

Сама 

  Poetry » Love
574 1 0

аз няма да те моля
да си с мен
непрестанно
безпощадно
задушаващо
във всеки 
следващ ден

 

без очаквания
и без думи
загубена
намерена
истински сама
добре ми е така
на свобода

 

© Бри Анна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??