15 may 2018, 15:22

Сама 

  Poesía » De amor
575 1 0

аз няма да те моля
да си с мен
непрестанно
безпощадно
задушаващо
във всеки 
следващ ден

 

без очаквания
и без думи
загубена
намерена
истински сама
добре ми е така
на свобода

 

© Бри Анна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??