Само на един стих не посветих,
но пред него своята душа разкрих!
Само на един любовта си подарих,
но с него нов свят преоткрих!
Само на един всички грешки простих
и само болката от него заличих!
Само спомените от него изхвърлих
и заради него в огъня се хвърлих!
Само с него моите сълзи отроних
и заради него своя свят отрових!
Само с него с мъка сърцето си покрих
и тежък кръст си окачих!
Само с него мечтите си угасих
и надеждите си разбих!
© Катерина Симеонова All rights reserved.