23.07.2009 г., 14:47 ч.

Само на един 

  Поезия » Любовна
564 0 1

Само на един стих не посветих,

но пред него своята душа разкрих!

Само на един любовта си подарих,

но с него нов свят преоткрих!

Само  на един всички грешки простих

и само болката от него заличих!

Само спомените от него изхвърлих

и заради него в огъня се хвърлих!

Само с него моите сълзи отроних

и заради него своя свят отрових!

Само с него с мъка сърцето си покрих

и тежък кръст си окачих!

Само с него мечтите си угасих

и надеждите си разбих!

© Катерина Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Защото такава е любовта и болка ,и радост...и когато надминават емоциите повече отколкото чувствата се получават нежелани разочарования.
Предложения
: ??:??