Обичай ме! Безумно, страстно, диво,
тъй, както знаеш, можеш, само ти.
На мен ми трябва малко да съм жива -
ръцете твои, сините очи...
Да се оглеждам в чисти океани,
да се изгубвам в тях, без бряг, без край!
Водовъртежи, мълнии... цунами -
любов безумна - моят земен Рай!
Най-здравата прегръдка като броня
да пази с ревност късчето любов,
докато всеки демон в мен прогоня...
Ела за мен! Не чакай втори зов!
Не ме оставяй, даже да се губя!
Ако не можеш, просто ме мрази!
Но знай едно - и с други да се будя,
насън съм молела това да беше ти...
© Любимата All rights reserved.