21 апр. 2013 г., 10:42

Само ти! 

  Поэзия » Любовная
694 1 1

Обичай ме! Безумно, страстно, диво,

тъй, както знаеш, можеш, само ти.

На мен ми трябва малко да съм жива -

ръцете твои, сините очи...


Да се оглеждам в чисти океани,

да се изгубвам в тях, без бряг, без край!

Водовъртежи, мълнии... цунами -

любов безумна - моят земен Рай!


Най-здравата прегръдка като броня

да пази с ревност късчето любов,

докато всеки демон в мен прогоня...

Ела за мен! Не чакай втори зов!


Не ме оставяй, даже да се губя!

Ако не можеш, просто ме мрази!

Но знай едно - и с други да се будя,

насън съм молела това да беше ти...

© Капка Роса Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??