Само ти
Копнежно сладко е - събуждам се до теб,
в очите ти откривам топла нежност.
Позволи ми да запазя този момент,
да ти прошепна - любовта ни е вечност.
Времето е спряло, тук си само ти,
и не бих те пуснала, не бих сгрешила.
Дори да е вечна зима, да не спре да вали,
съдбата вече всичко за нас е решила.
И не искам да знам откъде се върна,
сега си тук, целувай ме, дълго остани.
Влюбени са дните ми щом теб прегърна,
и моля те само - нежните ни утрини помни.
21.04.09
01:30ч.
© Симона All rights reserved.