21 апр. 2009 г., 06:43

Само ти 

  Поэзия » Любовная
810 0 1

Само ти


Копнежно сладко е - събуждам се до теб,

в очите ти откривам топла нежност.

Позволи ми да запазя този момент,

да ти прошепна - любовта ни е вечност.


Времето е спряло, тук си само ти,

и не бих те пуснала, не бих сгрешила.

Дори да е вечна зима, да не спре да вали,

съдбата вече всичко за нас е решила.


И не искам да знам откъде се върна,

сега си тук, целувай ме, дълго остани.

Влюбени са дните ми щом теб прегърна,

и моля те само - нежните ни утрини помни.

21.04.09

01:30ч.

© Симона Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??