Oct 16, 2007, 9:45 PM

Самота  

  Poetry
827 0 2
  

              

                                  Самота

             
                    Заспивам и после пак събуждам се
                    обгърната от самота.
                    Сама и сляпа за реалността,
                    крия се в нощта.
                    Търся теб в безкрайността,
                    но намирам само една празнота.

© Мария Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??