16 окт. 2007 г., 21:45

Самота  

  Поэзия
826 0 2
  

              

                                  Самота

             
                    Заспивам и после пак събуждам се
                    обгърната от самота.
                    Сама и сляпа за реалността,
                    крия се в нощта.
                    Търся теб в безкрайността,
                    но намирам само една празнота.

© Мария Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??