Mar 21, 2012, 2:43 PM

Самота 

  Poetry » Other
672 0 0

Сама съм в цялата вселена,

изгубих се озадачена,

животът ми е празна самота,

всичко е мъртво в тъмнина.

 

Облечена странно и глупаво,

пълна с излишни материи,

нищо не изглежда хубаво,

дори и с изящни бродерии.

 

Страдам безмълвно, сама,

стъпвам върху ледена вода,

пълзя по земята едва

и потъвам с всяка следа. 

© Лунна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??