Сама съм в цялата вселена,
изгубих се озадачена,
животът ми е празна самота,
всичко е мъртво в тъмнина.
Облечена странно и глупаво,
пълна с излишни материи,
нищо не изглежда хубаво,
дори и с изящни бродерии.
Страдам безмълвно, сама,
стъпвам върху ледена вода,
пълзя по земята едва
и потъвам с всяка следа.
© Лунна Todos los derechos reservados