Feb 24, 2013, 9:32 PM

Самота 

  Poetry » White poetry
937 0 6

 

 

САМОТА

 

Пресипнала, стара,

саката,

подсмърча у мен

самотата.

 

Двете сме дружки

отколе -

в радост и мъка,

и в болест.

 

Броим си 

жълти монети

и двете.

Двете и двете!

© Желязка Дракалиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??