24.02.2013 г., 21:32 ч.

Самота 

  Поезия » Бели стихове
939 0 6

 

 

САМОТА

 

Пресипнала, стара,

саката,

подсмърча у мен

самотата.

 

Двете сме дружки

отколе -

в радост и мъка,

и в болест.

 

Броим си 

жълти монети

и двете.

Двете и двете!

© Желязка Дракалиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??