May 25, 2013, 11:36 AM

Самотен миг 

  Poetry » Love
419 0 0

Понякога в миг отново идва тя, тъгата,

нечакана и тъй немила гостенка за мен,

тихо влиза с усмивка през вратата,

с леден полъх изведнъж сковава моя ден.

 

Искам да избягам, да се скрия, но не мога,

тя преследва ме навред и чувам само тишината.

От вяра нужда имам и надежда нова,

утринното слънце ще бъде моят лек за самотата.

 

Щом отворя аз очи и видя милващите му лъчи,

всяка болка, всеки страх ще бъде пак сломен

и тихо, неусетно ще изсъхнат моите сълзи,

поне за малко, колкото е необходимо, но не съвсем...

 

 

 

 

© Христина Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??