Sep 14, 2017, 10:49 PM

Самотна есен 

  Poetry » Love
551 0 0

Теменуги вехнат в есента,

чувам зова на нощта

и сетен лъч чезне в мрака –

душата ми по тебе плака.

 

Далеч съм от теб, о, ангел свят,

вехне вън чуден цвят

сред плевели и паднали листа –

тлее той във самота.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??