May 17, 2013, 3:15 PM

Самотна стая... 

  Poetry » Love
770 0 1

Самотна стая...



Самотна стая...

четири притихнали стени...

без прозорци и без светлина -

тук ще ме намериш ти.


Под студен...

опряла буза о килима -

така лежа и плача

откакто си замина.


Празно тяло...

само сърцето продължава да тупти,

но и то скоро ще се предаде...

няма смисъл от сълзи !!

© Кристиана Кръстанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Силно депресивен текст... Надявам се в следващия да вкараш нотка надежда
Random works
: ??:??