Самотна стая...
Самотна стая...
четири притихнали стени...
без прозорци и без светлина -
тук ще ме намериш ти.
Под студен...
опряла буза о килима -
така лежа и плача
откакто си замина.
Празно тяло...
само сърцето продължава да тупти,
но и то скоро ще се предаде...
няма смисъл от сълзи !!
© Кристиана Кръстанова Всички права запазени