Feb 8, 2015, 11:26 AM  

Самоунижението на Плевнелиев в Мюнхен 

  Poetry » Civilian
320 0 0

Лидерът на българското войнство

унизи своето и националното достойнство -

с баджа на облеклото си официално

Плевнелиев изложи ни скандално

в Мюнхен на международната конференция.

За нарушението на протокола няма индулгенция*.

 

*Счита се, че носенето на бадж е нарушение на протокола.

 

www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-ukraina/plevneliev-nikoi-ne-zhelae-nova-studena-voina-6031372

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??