8 февр. 2015 г., 11:26  

Самоунижението на Плевнелиев в Мюнхен 

  Поэзия » Гражданская
313 0 0

Лидерът на българското войнство

унизи своето и националното достойнство -

с баджа на облеклото си официално

Плевнелиев изложи ни скандално

в Мюнхен на международната конференция.

За нарушението на протокола няма индулгенция*.

 

*Счита се, че носенето на бадж е нарушение на протокола.

 

www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-ukraina/plevneliev-nikoi-ne-zhelae-nova-studena-voina-6031372

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??