Jan 21, 2012, 4:52 AM

Сбогом 

  Poetry » White poetry
875 0 0

Снежинка

кротко полегна

върху миглите ми,

огледа се

в твоите тъжни очи

и се плъзна надолу -

превърната в сълза...

© Николай Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??