21 ene 2012, 4:52

Сбогом 

  Poesía » Versos blancos
873 0 0

Снежинка

кротко полегна

върху миглите ми,

огледа се

в твоите тъжни очи

и се плъзна надолу -

превърната в сълза...

© Николай Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??