Прощавай приятелко мила,
прости ми за всичко сега,
когато останах без сили,
и не мога да се справя сама!
Нямам вина, но въпреки всичко това
съдбата с мен си направи лоша шега!
Остави ме с болка и мъка да живея сама!
Но аз не искам да бъде така!
НЕ! Не искам да бъде така!
И няма, защото ще кажа сега:
Не на живота!
Не на тази съдба!
Не ще ме забравиш, аз зная
обичаш ме силно, вярвам в това,
но повярвай, не мога да бъда заложник
на таз жестока съдба!
Не плачи недей, моля те аз,
обичам те също, не по- малко
в този ден така обикновен,
но последен за живота и мен!
Запази спомена мил, оставил следа
приятели ще бъдем завинаги, обещавам сега!
Но не мога повече разбери.
ПРИЯТЕЛКО МИЛА! СБОГОМ! ПРОСТИ!
© С. П. All rights reserved.