10 мая 2018 г., 16:25

Сбогом приятелко 

  Поэзия
1105 1 2

 

 

Прощавай приятелко мила,

прости ми за всичко сега,

когато останах без сили,

и не мога да се справя сама!

 

Нямам вина, но въпреки всичко това

съдбата с мен си направи лоша шега!

Остави ме  с болка и мъка да живея сама!

Но аз не искам да бъде така!

 

НЕ! Не искам да бъде така!

И няма, защото ще кажа сега:

Не на живота!

Не на тази  съдба!

 

Не ще ме забравиш, аз зная

обичаш ме силно, вярвам в това,

 но повярвай, не мога да бъда заложник

на таз  жестока съдба!

 

Не плачи недей, моля те аз,

обичам те също, не по- малко 

в този ден така обикновен,

но последен за живота и мен!

 

Запази спомена мил, оставил следа

приятели ще бъдем завинаги, обещавам  сега!

Но не мога повече разбери.

ПРИЯТЕЛКО МИЛА! СБОГОМ! ПРОСТИ!

 

 

© С. П. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря за разбирането! Хубав ден!
  • Понякога чувствата трябва да се излеят, да се изцеди докрай, това, което гнети душата, че да ни олекне. Силна емоция усещам в тези редове и ти пожелавам здраво да държиш живота в ръце.Благодаря ти за емоцията!
Предложения
: ??:??