Aug 11, 2015, 8:44 PM

Сбогуване 

  Poetry » Love
450 0 3

Ти имаш сили да си тръгнеш.

Да загърбиш всичко между нас.

Искаш нещо ново да погълнеш.

А мене да оставиш във захлас.

 

"Измъкнах се", помисляш си веднага

от таз тегоба, тоз затвор.

Пускаш и вината да избяга

през формиралия се отвор.

 

Но ти не виждаш, че от него

пълзи и нещо друго, нещо мое.

Роза, обагрена в червено

и черно, както всъщност то е

 

като нашето приятелство - почти

преминахме препятствия, но дали

те бяха повече от нашите мечти

или бе малко обичта, нали?

 

Горчиво, като силна доза шоколад,

усетих твойто тръгване, уви!

В интернет правиш крачката назад,

аз малко ще полегна, ти върви...

© Биби All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много благодаря и на двама ви! ^.^ Добре заварила! Изключително радостна съм, че сте му обърнали внимание. Все още се ориентирам в обстановката
  • Добре дошла и от мен!
  • Хареса ми! Поздрави и Добре дошла!
Random works
: ??:??