Mar 25, 2009, 10:10 PM

Сбрали се 

  Poetry » Humour
576 0 6

 

Сбрали се две баби,

тръгнали към пазара,

едната - за марули,

другата - за гумени цървули.

 

Циндил - пиндил - куцук - куцук,

приказката... може би няма да свърши тук.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??