25 мар. 2009 г., 22:10

Сбрали се 

  Поэзия » Юмористическая
575 0 6

 

Сбрали се две баби,

тръгнали към пазара,

едната - за марули,

другата - за гумени цървули.

 

Циндил - пиндил - куцук - куцук,

приказката... може би няма да свърши тук.

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??