Aug 16, 2007, 2:33 PM  

Счупена любов 

  Poetry
658 0 3

               Счупена любов
 
Приех те за минало...
дълбоко в сърцето те скрих.
Но всичко не е отминало,
щом лея стих, подир стих.

След тази недостойна раздяла,
почувствах гнева...
Любовта се превърна в омраза
и секна плача...

Побягна ти страхливо,
не обърна се назад.
Загърби нещо живо,
превърна го в ад...

От ада аз излязох...
болката не ме преви.
Но в какво да вярвам,
щом ме нарани...

Как да приема сега нещата,
нещо в мене се разби.

Мога ли да залепя стъклата,
как се любовта лепи...
 

© Лилия Нейкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??