Apr 24, 2010, 7:13 PM

Себеотрицание 

  Poetry
567 0 8
Време е Съкровището ми да блесне.
Знам, че под грубата обвивка
се крие Опал.

Всеки път отново ще вярвам!

© Латинка-Златна All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??