24 abr 2010, 19:13

Себеотрицание 

  Poesía
566 0 8
Време е Съкровището ми да блесне.
Знам, че под грубата обвивка
се крие Опал.

Всеки път отново ще вярвам!

© Латинка-Златна Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??