Jul 29, 2017, 9:29 AM

Седми... 

  Poetry » Phylosophy
373 0 0

ОБИЧ и ЛЮБОВ
са, за да веселят и
за да не болят!...

 

Нека – ОБИЧ, за
да веселѝ и нека,
за да не болѝ!...

 

Нека – и ЛЮБОВ,
и сърцечудеса, и
седми небеса!...

 

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??