29 jul 2017, 9:29

Седми... 

  Poesía » Filosófica
382 0 0

ОБИЧ и ЛЮБОВ
са, за да веселят и
за да не болят!...

 

Нека – ОБИЧ, за
да веселѝ и нека,
за да не болѝ!...

 

Нека – и ЛЮБОВ,
и сърцечудеса, и
седми небеса!...

 

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??