Понеделник ме обичай, ей така!
Вторник ще е с шоколад и рози,
сряда стой пред входната врата,
четвъртък само диалози!
В петък ми се разсърди,
в събота повтаряй "има време"..,
неделя даже ме мрази...
понеделника не ми отнемай!
© Гергана Караджова All rights reserved.