22.02.2022 г., 13:26 ч.

Седмица 

  Поезия » Любовна
248 0 0

Понеделник ме обичай, ей така!

Вторник ще е с шоколад и рози,

сряда стой пред входната врата,

четвъртък само диалози!

В петък ми се разсърди,

в събота повтаряй "има време"..,

неделя даже ме мрази...

 

понеделника не ми отнемай!

 

 

 

 

 

© Гергана Караджова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??