Твоят живот е твоята история.
Напиши я добре!
Редактирай я често,
като любима симфония!
Разкажи я!
Извикай я!
Прошепни я!
Но я кажи!
Някои няма да я разберат.
Други направо ще я отхвърлят.
Мнозина ще ти благодарят
преди да я разкажат
или да свърнат...
от вълшебството да си жив,
от чувството да прогледнеш,
от причината да полетиш
сред сродни души,
които лелеш...
в шепота: Спасена...
Сега...
© Валя Сотирова All rights reserved.