Уморих се от лъжи.
Вече нямам сълзи.
Пада само дъжда...
Няма и следа от любовта.
Опитах всичко.
В ада горях и себе си пропилях.
Нямам мечти за ягодови звезди.
Не чувствам нищо.
Няма и тъга.
Пустотата е превзела душата.
Няма връщане назад.
Няма да се хвърля в огъня,
вече няма какво да спася.
Дълбок е погледът и празно е сърцето.
Навън вали.
Сега ми се мълчи.
© Мария Томова All rights reserved.