4 апр. 2013 г., 17:45

Сега ми се мълчи 

  Поэзия » Любовная
909 0 0

Уморих се от лъжи.

Вече нямам сълзи.

Пада само дъжда...

Няма и следа от любовта.

Опитах всичко.

В ада горях и себе си пропилях.

Нямам мечти за ягодови звезди.

Не чувствам нищо.

Няма и тъга.

Пустотата е превзела душата.

Няма връщане назад.

Няма да се хвърля в огъня,

вече няма какво да спася.

Дълбок е погледът и празно е сърцето.

Навън вали.

Сега ми се мълчи.

© Мария Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??