May 2, 2021, 7:44 PM

Сега съм сам... 

  Poetry » Love
772 1 3

Сега съм сам и чакам аз.

На път към мене ти си, знам.

 

Минава бавно всеки час.

Сега съм сам и чакам аз.

 

Надеждата е твоят глас.

Без теб светът пустее ням.

 

Сега съм сам и чакам аз.

На път към мене ти си, знам.

 

Така ми липсваш, сякаш в мраз

сега съм сам и чакам аз.

 

Ела с усмивката - елмаз

и освети пак моя храм.

 

Сега съм сам и чакам аз.

На път към мене ти си, знам.

 

Жадувам нежния захлас.

Сега съм сам и чакам аз.

 

Омаята ти е екстаз -

любовен, чудодеен плам.

 

Сега съм сам и чакам аз.

На път към мене ти си, знам.

 

© Асенчо Грудев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??