Сега съм сам и чакам аз.
На път към мене ти си, знам.
Минава бавно всеки час.
Сега съм сам и чакам аз.
Надеждата е твоят глас.
Без теб светът пустее ням.
Сега съм сам и чакам аз.
На път към мене ти си, знам.
Така ми липсваш, сякаш в мраз
сега съм сам и чакам аз.
Ела с усмивката - елмаз
и освети пак моя храм.
Сега съм сам и чакам аз.
На път към мене ти си, знам.
Жадувам нежния захлас.
Сега съм сам и чакам аз.
Омаята ти е екстаз -
любовен, чудодеен плам.
Сега съм сам и чакам аз.
На път към мене ти си, знам.
© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados